ACTUALITAT

Reunió del grup de selecció i provisió

La Funció Pública no ha donat cap pas per solucionar l’enorme talp que tenen en les convocatòries d’oposicions i de concursos de trasllats, continuen amb manca de personal i de mitjans per posar ordre. Està clar que els treballadors públics no són la prioritat del Departament de Polítiques Digitals i d’Administració Pública, cosa que resulta ser una paradoxa, ja que sense els treballadors públics és impossible implementar les polítiques del Govern i si no se’ls garanteix unes bones condicions laborals, tampoc no és possible garantir un bon servei públic.

Així que no hi ha molt a fer, de nou s’endarrereixen les previsions de dates d’alguns procediments,   segons ells per la dificultat en la localització d’espais per fer les proves pel gran nombre de persones que hi participen, al·legant l’excusa de la COVID19, malgrat que el descontrol existent prové de fa molts anys.

La UGT exigim el compliment de les normes de selecció i la convocatòria immediata de tots els processos pendents, especialment el d’aquells cossos que tinguin funcionaris en adscripció provisional d’ençà que van aprovar la darrera oposició.

PLACES QUE S’OFERIRAN ALS CANDIDATS QUE SUPERIN ELS PROCESSOS SELECTIUS

La Funció Pública informa que s’oferiran als candidats que superin els processos totes les places vacants sense reserva que existeixin en el moment de la convocatòria a l’acte d’adjudicació de places. Les places que s’hagin ofert a la convocatòria del darrer concurs de trasllats del cos corresponent seran ocupades de forma definitiva, les que s’hagin creat amb posterioritat s’ocuparan de forma provisional. 

PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL ACCÉS AL COS GENERAL ADMINISTRATIU

Sembla que finalment aquest procés arribarà a la seva fi. Aquesta oposició està en fase d’acreditació dels requisits de participació. La Funció Pública estima la realització de l’Acte públic d’adjudicació de places durant la segona quinzena de març a la seu del nou Districte Administratiu, en diferents dies i en vàries sessions cada dia. La publicació dels nomenaments està prevista al mes d’abril.

Els funcionaris de carrera del cos general auxiliar administratiu que ocupen de forma definitiva un lloc de doble accés, que pugui ser ocupat tant per un C1 com un C2, i que hagin superat el procés de promoció seran nomenats al mateix lloc com a funcionari de carrera del nou cos.

Els funcionaris interins afectats per aquest procés, segons la normativa, podran ser recol·locats als llocs vacants que quedin al mateix Departament en què estiguin prestant serveis, tant en places del cos administratiu com del cos auxiliar administratiu.

Estem pendents que la Funció Pública en aclareixi si els nous funcionaris del cos administratiu que hagin de cessar com a interins d’altres cossos en prendre possessió podran tornar a ser nomenats als llocs que deixin, tan bon punt tinguem informació en farem difusió immediatament.

La Funció Pública manifesta que contactarà amb el personal laboral que s’hagi presentat que estigui en excedència per incompatibilitats per aclarir-li la manera de la seva presa de possessió.

Les noves places d’estructura creades al SOC que van extingir el programa “Renda Garantida per la Ciutadania” s’oferiran en adscripció provisional perquè no van ser incloses al darrer concurs de trasllats del cos administratiu.

OPOSICIÓ COS DE SUBALTERNS (PESCO) – CONVOCATÒRIA NÚM. 243

Encara estan depurant tota la informació a causa del gran volum de participants, que han estat més de 4.000. Està en termini presentar esmenes a la llista d’admesos i exclosos fins al 23 de febrer. És important que si alguna persona ha estat exclosa per no acreditar la disminució legal del 33%, ha de presentar al·legacions i pagar la taxa dins del termini si vol participar en el procés.

OPOSICIÓ COS GENERAL AUXILIAR ADMINISTRATIU

En aquest procés s’oferiran places de mitja jornada de centres educatius del Departament d’Educació, que s’emparellaran de dos en dos de la mateixa localitat.

OPOSICIÓ COS ENGINYERIA TÈCNICA INDUSTRIAL

Les places de la modalitat de prevenció s’han retirat perquè es crearà un cos especial en l’àmbit estatal i convocaran un procediment exclusiu per aquesta especialitat.

CONCURSOS DE TRASLLATS

La Funció Pública manté la intenció de resoldre’ls abans de la resolució de la corresponent oposició, però no ho poden assegurar en tots els processos. En aquest últim supòsit, s’assignaran els llocs de forma provisional als nous funcionaris de carrera.

Concurs del cos general d’auxiliars administratius: Estan preparant l’extracció de les places que s’han d’oferir com a vacants, preveuen tenir-les al març i publicar la convocatòria a l’abril.

A CONTINUACIÓ TENIU EL QUADRE AMB L’ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI DE LES CONVOCATÒRIES AMB LA PREVISIÓ D’OPOSICIONS I CONCURSOS DE TRASLLATS

Trobareu la informació dels processos de l’àmbit d’execució penal a la nostra web www.ugtpresons.com

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 17 de febrer de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca