ACTUALITAT

La UGT vol aclarir amb el Dep. de Salut els possibles males interpretacions de l’Acord de març

El Govern de la Generalitat va ratificar a finals del mes de juny l’Acord de la Mesa Sectorial de Negociació del personal  d’Administració i Tècnic de la Generalitat de Catalunya, de 5 de març de 2020, sobre les condicions de treball dels col·lectius funcionarials que conformen els equips de Salut Pública del Departament de Salut per al període 2020-2024.

Arran d’aquest fet, en algunes subdireccions s’han tramès informacions verbals als col·lectius afectats per l’àmbit d’aplicació d’aquest acord que ens preocupen i que considerem que requereixen ser aclarides.

Per tal motiu UGT ha sol·licitat a la Direcció de Serveis del Departament de Salut la constitució, de la Comissió paritària de seguiment tal com s’estableix a l’Acord, així com la convocatòria de la primera reunió de la Comissió amb caràcter d’urgència.

També ha informat la resta de sindicats signants de l’acord d’aquesta petició.

En definitiva, la UGT vol aclarir les possibles actuacions irregulars del Departament que ens han tramès els treballadors, així com els dubtes i els malestars que s’hagin pogut donar en relació amb la interpretació de l’acord.

UGT vol continuar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això us anirem informant i us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

manelgimenez.ugt@gmail.com   

manel.gimenez@gencat.cat      

joan.antoli@gencat.cat

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona a 9 de juliol 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca