ACTUALITAT

Complement de millora de la prestació en situació de baixa mèdica

Avui, 26 de maig de 2022, l’Administració en reunió de la Comissió d’Interpretació, de Vigilància i Estudi del Conveni ens ha informat com serà l’aplicació en el personal laboral del complement de millora de la prestació econòmica en situació d’incapacitat temporal (baixa mèdica), especialment en relació als increments retributius o el perfeccionament de triennis. Mesura que es va aconseguir a l’abril en la Mesa Sectorial pel personal funcionari i la UGT hem incidit a la DG de Funció Pública perquè sigui d’aplicació al personal laboral de l’àmbit del VI Conveni únic.

En aquest sentit, la UGT continua activa en la negociació d’aquestes i altres millores, com per exemple, els dos complements aconseguits pel personal laboral durant el 2022:

  • Complement de vacances per aquells conceptes en nòmima regulars durant l’any (festius i diumenges, plus de perillositat,…) i que fins ara no els abonava l’Administració perquè durant les vacances no es realitzen. Està previst que sigui retribuït a la nòmina de setembre de 2022.
  • Complement de millora de la prestació econòmica en situació de baixa mèdica, si es consolida un trienni més o un increment salarial es veurà en la nòmina. Serà d’aplicació retrospectiva des de l’1 d’abril de 2022. Es farà efectiu a partir de la nòmina de juny.

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb la vostra delegada o delegat de la UGT, o fes-no arribar un correu.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 26 de maig de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca