ACTUALITAT

Reunió de la Junta de Personal del SOC

A la reunió de la Junta de personal d’avui s’ha pogut veure com el SOC flaqueja per tots quatre costats, començant pels càrrecs que prenen decisions. Argumenten falta de dotacions dels seus recursos per donar-nos respostes a les demandes que fem com a sindicat, al mateix temps que no empatitzen amb la situació dels treballadors de les OT i altres serveis infradotats de recursos. 

Si bé, és cert, que es nota l’esforç per poder dotar de personal aquells llocs de treball que han quedat buits a causa de les finalitzacions dels programes i fins i tot podem agrair que aquestes noves incorporacions s’hagin fet amb celeritat, no podem oblidar que ja comença a ser hora de dotar al SOC d’una plantilla d’estructura, tal com fa temps que demanem.

Celebrem que els companys del programa de Modernització, retornin el 16/11 la resta ho farà de l’1 al 09 de desembre.

Altres incongruències també ens preocupen:

• Seguim demanant una relació de tasques per categories del personal del SOC que no arriba.

• Tornem a exigir la reunió de la comissió de borsa de treball per tractar tots aquells temes que han anat sorgint en els processos de selecció per places temporals a cobrir del SOC. Si existeix una borsa de treball és perquè aquesta funcioni amb garanties i transparència. I que pugui donar accés de forma periòdica a les persones de nova incorporació o actualitzacions dels mèrits.

• Insistim en les places d’estructura pendents  de convocar, volem posar fi amb la precarietat dels programes.

• I posem sobre la taula diverses situacions que es donen en treballar amb la centraleta que utilitzen en el moment de teletreball els treballadors/es del SOC, demanem explicacions sobre l’ús que es pot fer de la centraleta en relació amb el control i exigència en les trucades dels treballadors que la utilitzen.

Per la seva banda, l’administració ens informa de les noves places cobertes per programes, la renovació del programa Reincorpora’t. I que s’està treballant en la formació dels treballadors, que pretén que sigui amb noves eines i més enfocada a les competències. Es treballarà per oferir formació en atenció telefònica. Tot i que celebrem que s’actualitzi la forma de fer la formació seguirem treballant per tal que altres aspectes determinants per la nostra feina no quedin desatesos.

Salut i cuideu-vos!

UGTBENESTAR

Barcelona 5 de novembre de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca