ACTUALITAT

UGT Reclama la planificació de l’activitat preventiva i l’acompliment d’objectius al CSS de Trànsit

Resum Comitè de Seguretat i Salut del Servei Català de Trànsit.  14 de febrer de 2023

Comencem el comitè reclamant la planificació de l’activitat preventiva per l’any en curs, així com la valoració i assoliment d’objectius de la ja realitzada de l’any 2022. Ens ho faran arribar, esperem que sigui ben aviat.

Tornem a parlar sobre el desconfort tèrmic, a diferents seus del SCT. És un problema real i molt present, la temperatura del termòstat és una i la present el lloc de treball concret pot arribar a diferir força. UGT ha deixat de palès i ha posat de manifest que malgrat que les restriccions energètiques hem de donar compliment a la normativa laboral on es regula la temperatura, la humitat i la concentració de CO2 a tots els llocs de treball del SCT.

Seguint amb la problemàtica de la baixa humitat, hem demanat quines seran les mesures que s’implementaran de manera urgent per restituir els valors correctes. Està clar que haurem de recuperar els humidificadors extres o recalibrar els sistemes de ventilació artificials dels edificis de Serveis Centrals i Territorial de Barcelona.

Per enèsima vegada parlem de les futures obres del CIVICAT, on esperem millorar d’una vegada per totes les problemàtiques amb la renovació d’aire del centre de treball. Sembla que aquesta vegada és la bona, i la propietat de l’edifici ha accedit a autoritzar les obres.

Aprofitem aquesta nota del primer comitè de seguretat i salut de l’any 2023, per demanar la màxima implicació a tots els treballadors en els simulacres, implantacions i formacions relatives als Plans d’Autoprotecció dels diferents centres del treball del SCT.

Us seguirem informant, salut i lluita.

JUNTS SOM MÉS FORTS!!

Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu, ens la feu arribar.

Zoraida Garcia

Delegada personal i de prevenció per UGT.
Servei Català de Trànsit SSTT Barcelona       

zoraidagarcia@catalunya.ugt.org

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca