ACTUALITAT

La UGT ha interposat recurs contra la retallada del 15% a funcionaris interins

La UGT de Catalunya ha interposat recurs contenciós administratiu especial d’ empar judicial dels drets fonamentals contra l’ acord del Govern de la Generalitat de Catalunya de data 27 de març de 2012 en el qual s’aprovava el Pla d’ Ocupació Pública que suposa entre d’altres mesures la retallada del 15 % de jornada i retribucions del personal funcionari interí.

Considerem aquest Pla contrari a dret i lesiu als funcionaris interins. El Govern de la Generalitat realitza un acte de DISCRIMINACIÓ, ja que utilitza de manera totalment arbitrària el criteri de retallada, ser funcionaris interins, no atenent a les característiques de cada lloc de treball afectat.

Aquest fals Pla d’Ocupació no és més que una manera de precaritzar les condicions de treball de milers de treballadors, abans d’enviar-los definitivament a l’atur.

La gestió d’aquesta retallada l’està fent cada departament de manera diferent. En molts casos ni tan sols s’hacomunicat a l’afectat, en d’altres s’ha enviat un simple correu electrònic o s’ha fet una trucada telefònica. Algun departament ha fet signar un full amb el nou horari, etc…

Per si algú encara en tenia dubtes, estem davant d’incompetents amb cap respecte cap al treballador. FuncióPública havia de modificar la Relació de llocs de treball abans de pretendre retallar res. No ho ha fet i el caos és absolut.

Què passaria si algun treballador al qual no se li ha comunicat formalment el canvi substancial de condicions detreball, de manera individualitzada, motivada i amb acusament de rebuda, fes la jornada completa durant aquestmes d’abril ?

En base a què se li podrien retallar les seves retribucions a final de mes?

Així mateix el recurs de la UGT denuncia que no s’ha fet la negociació que la llei exigeix abans d’implementar un Pla d’Ocupació.

Demanem l’adopció de mesures cautelars per evitar danys als afectats.

La UGT utilitzarà tots els recursos jurídics que permet el nostre estat de dret en defensa de tots els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya.

Et mantindrem informat.

ESTEM AMB TU!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca