ACTUALITAT

Reunió de la CIVE: gener

CIVE: Davant l’oferta d’ocupació pública ordinària de 2017  i l’oferta d’ocupació pública addicional PESCO de 2017, tots els departaments que disposin de llocs de treball en aquestes ofertes públiques han d’aprovar conjuntament amb els comitès intercentres, els temaris de les proves de nou accés, i posteriorment aquests temaris han de ser ratificats per la CIVE. L’administració imposa que totes les categories han de passar per una prova (oposició) de nou accés.

El temari de les oposicions de nou accés de les quatre categories transversals (Metge, periodista, infermera i recepcionista), que surten en tres o més departaments han de ser aprovat directament per la CIVE.

CONVENI: El RDL 28/2018 estableix que es pot implementar novament, en els convenis col·lectius la jubilació obligatòria, sempre que es compleixin tres condicions:

– Compliment per part del treballador/a de l’edat legal de jubilació fixada en la normativa de la Seguretat Social.

– El treballador/a afectat/da ha de tenir els requisits exigits per la Seguretat Social per tenir dret al 100% de la pensió ordinària de jubilació en la seva modalitat contributiva.

– Aquesta mesura ha d’estar vinculada a objectius coherents expressats en el conveni col·lectiu, com millora de l’estabilitat en l’ocupació, transformació de contractes temporals en indefinits, contractació de nous treballadors, relleu generacional, o altres mesures per afavorir la qualitat de l’ocupació.

L’administració proposa incloure aquest text al conveni i la UGT ha manifestat que necessita temps per estudiar quin grau d’afectació pot tenir aquest canvi en el nostre conveni.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 31 de gener de 2019

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca