ACTUALITAT

Acord d’actualització de Borsa de treball del personal laboral DARP

El Comitè Intercentres del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha arribat a un acord per actualitzar la borsa de treball del personal laboral. Aquest acord estat possible amb el suport dels representants de la UGT (4) i de la IAC-CATAC (1).

Aquest acord permetrà resoldre part dels problemes del col·lectiu C1 Operadors de Control, agilitzant les contractacions per substitucions. La UGT ha insistit al Departament que les substitucions en totes les categories haurien de ser àgils i amb un sistema de borsa eficient, i amb aquesta premisa s’ha mirat d’arribar a l’acord.

Aquest consisteix en actualitzar la llista de candidats dels blocs de les categories finalistes (aquelles que requereixen una substitució àgil i/o immediata). El Departament d’ofici es posarà en contacte amb les persones que hagin prestat serveis en al departament en aquestes categories i de manera per accedir al Bloc 1 i així actualitzar les dades. Malauradament el Departament ha establert com a categories de serveis finalistes les de Professor/a d’Escola Agrària (A1, A3 i B) i C1 Tècnic/a especialista Operador/a de Control. Però és un primer pas per donar vida a una borsa que des de fa anys està inoperant i ens hem emplaçat a una propera reunió de la Comissió de Seguiment de la borsa de treball per tractar altres qüestions que encara queden pendents per resoldre.

Recordar també que aquest no és el primer acord d’aquesta legislatura del Comitè Intercentres amb DARP. En la darrera reunió del comitè amb el DARP vam arribar a un acord, sobre l’equiparació retributiva del complement de comandament de Cap de sala de la xarxa de comunicacions del CAR i de reconeixement i homologació d’un complement de Responsable tècnic de gestió de la xarxa de comunicacions del CAR. Aquesta proposta es va donar trasllat a la Comissió negociadora del conveni del personal laboral, per a la seva negociació per tal que sigui inclòs en el nou Conveni.

Assessorament laboral. Si tens alguna consulta laboral o sindicals sobre qualsevol a qüestió jurídica i/o laboral, contacta amb nosaltres. ugt.darp@catalunya.ugt.org. Telèfon 932956251

Delegats de la UGT del Comitè Intercentres del DARP:


Joan Rius Puig – jriuspuig@gencat.cat

Pere Fontbuté – pfontbute@gencat.cat

Josep Maria Llop – josepmaria.llop@gencat.cat

Elena Mach – elena.mach@gencat.cat

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca