ACTUALITAT

Publicat el llistat d’admesos i exclosos del concurs de mèrits

GRUP DE TREBALL DEL PROCÈS D’ESTABILITACIÓ

Avui divendres, 22 de juliol de 2022, ha sortit publicat el llistat d’admesos i exclosos del concurs de mèrits derivat del procés d’estabilització. Fins el 5 d’agost de 2022 tindreu de termini per poder realitzar al·legacions, que es podran fer les 24 hores al dia.

Els aspirants podran accedir-hi per ATRI a través del seu usuari i contrasenya, així com amb identificació digital. Funció Pública avisa que el temps d’espera pot ser llar durant les primeres hores a causa de l’alta concurrència.  Us recordem els següents passos que heu de realitzar a partir d’aquest moment:

Les persones admeses han de rebre una valoració automatitzada dels mèrits i disposaran d’un termini de 10 dies hàbils, a comptar de l’endemà de la seva recepció, per assenyalar alguna d’aquestes opcions:

   a) Acceptar la valoració automatitzada, confirmant-la.

   b) Rebutjar la valoració automatitzada, modificant-la. La persona afectada haurà d’al·legar i aportar la documentació justificativa dels mèrits que al·lega.

   c) En el cas de no acceptar ni rebutjar expressament la valoració d’algun d’aquests mèrits en el termini abans indicat, es considerarà acceptada.

Un cop exhaurit el termini per a realitzar al·legacions, el Tribunal Qualificador publicarà l’Acord de valoració provisional de mèrits, a partir de la informació al·legada i acreditada per les persones aspirants. Pel que fa a aquesta valoració provisional de mèrits, les persones aspirants disposen d’un termini de 10 dies hàbils per formular al·legacions davant del Tribunal Qualificador:

   a) Formular al·legacions per disconformitat amb aquesta valoració provisional.

   b) Presentar la documentació que considerin oportuna acreditativa dels mèrits prèviament al·legats.

En aquest tràmit no s’admetran les al·legacions de mèrits que no hagin estat reclamats prèviament i, qualsevol documentació aportada per les persones aspirants que no tingui per objecte aquests mèrits al·legats prèviament, no serà tinguda en compte per part del Tribunal Qualificador.

Un cop acabi el termini abans esmentat, el Tribunal Qualificador publicarà la valoració definitiva de mèrits. També efectuarà, si escau, la convocatòria de persones aspirants a la realització de la prova de coneixements de llengua catalana i/o castellana.

Recordeu que UGT no tanquem a l’agost i els delegats estarem a la vostra disposició per qualsevol consulta referent al procés d’estabilització o qualsevol altra dubte.

Molta sort i bones vacances,

UGTGENERALITAT

Barcelona 22 juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca