ACTUALITAT

Acordades les Bases del Concurs Oposició d’Estabilització

(Reunió de la mesa general de negociació)

Aquest matí hem mantingut una nova reunió del Grup de Treball d’Estabilització de la Mesa General, en la que hem tractat diversos temes relacionats amb els processos d’estabilització, però principalment ha estat centrada a tancar l’estructura de bases del procés de concurs-oposició, que tindrà una puntuació màxima de 100 punts i es desenvoluparà de la següent manera:

FASE D’OPOSICIÓ (60 punts)

Consistirà en una única prova, conformada per dos exercicis tipus test no eliminatoris, el primer de caràcter teòric que tindrà una valoració màxima de 25 punts i el segon de caràcter pràctic valorat en 35 punts. Els dos exercicis faran mitjana i es requerirà una puntuació mínima global de 30 punts.

FASE DE CONCURS (40 punts)

En aquesta fase es valoraran els següents supòsits:

Serveis prestats (puntuació màxima 32 punts) 

Es valoraran a raó de 0,56 punts per mes treballat els serveis prestats a l’Administració de la Generalitat al mateix cos objecte de la convocatòria i a raó de 0,186 per mes treballat els serveis prestats en altres administracions en cossos amb funcions assimilades.

Superació sense plaça de concurs oposició (2 punts)

Coneixements de català (puntuació màxima 3 punts)

Es valoraran a raó de 0,75 punts els certificats de nivell superior a l’exigit en la convocatòria, el de llenguatge jurídic, el de llenguatge administratiu i el de correcció de textos.

ACTIC i equivalents (puntuació màxima 3 punts)

Es valorarà amb 1 punt el nivell bàsic, amb 2 el mitjà i amb 3 l’avançat

CRITERIS DE DESEMPAT

Els empats es dirimiran primer a favor del participant que es trobi en servei actiu al cos objecte de la convocatòria i si persisteix a favor de qui estigui en actiu a l’Administració de la Generalitat. Si aquest continués es dirimirà pels serveis prestats al cos objecte de la convocatòria, després per major puntuació total a la fase d’oposició, major puntuació a la prova de caràcter pràctici, per últim, major antiguitat global a l’Administració de la Generalitat. En cas de persistir l’empat, es realitzarà una prova de desempat.

La publicació de la convocatòria es preveu per al mes de novembre i donarà una altra claríssima oportunitat per a queaquells interins que no s’estabilitzin per mitjà del concurs de mèrits ho puguin fer per una altra via.

PERSONAL LABORAL

Pel que fa a les bases del concurs oposició d’estabilització per al personal laboral, ens emplacem a seguir negociant la setmana que ve donat que no ha estat possible poder tancar un acord avui.

Us en mantindrem informats.

Salut,

UGTGENERALITAT

Barcelona, 23 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca