ACTUALITAT

Rebuig de la UGT al maltractament a la gent gran

La Federació d’empleades i empleats de Serveis Públicsde la UGT de Catalunya, davant dels fets ocorreguts a la residència Mossèn Homs de Terrassa on dues treballadores van gravar i difondre un vídeo a les xarxes socials vexant una persona resident, vol expressar el seu rebuig  i condemna qualsevol tipus de tracte vexatori i de maltractament, molt especialment al col·lectiu de la gent gran.

Aquesta situació execrable, que malauradament ha patit aquesta senyora, ha estat un episodi aïllat que en cap cas representa el dia a dia dels centres residencials catalans.

La UGT de Catalunya volem traslladar, en aquests  moments tant delicats, tot el nostre suport a residents, famílies i treballadors de les residències de gent gran de Catalunya. 

Han estat molts mesos de lluita contra la COVID-19 sense mitjans, sense proteccions, sense personal, sense ordres clares i sense descans, en els què s’ha treballat durament per combatre una pandèmia que ha assolat la majoria de residències, amb  impecable professionalitat, amb molt d’amor i plena vocació per a les persones grans residents.

La UGT de Catalunya demanem a Fiscalia i al departament de Treball, Afers socials i Famílies que actuï amb contundència i amb tot el pes de la llei per castigar els fets ocorreguts, però exigim també depurar responsabilitats a qui s’obstina a mantenir un sistema assistencial obsolet que ha fet fallida per tots costats i  on la manca de mitjans i personal al final ha acabat amb tragèdia.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona a 26 d’agost de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca