ACTUALITAT

Procés final de concurs de mèrits del personal laboral

Finalment s’ha publicat la llista definitiva de valoració de concurs de mèrits de la convocatòria 400, de personal laboral de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. UGT us ha estat informant del procés i actuacions que Funció Pública ha anat determinant fins el dia d’avui.

Si surts a la llista de proposta de contractació (a l’annex 6) és perquè el concurs et permetrà ser personal laboral indefinit fix, amb una plaça provisional fins al futur concurs de canvi de destinació (procés de trasllats), que hi hauràs de participar. Però la proposta es pot donar en una d’aquestes situacions:

a) Actualment ocupes una plaça vacant (sense reserva) en la categoria professional que guanyes el concurs, segons les bases, quedaràs amb el lloc que ocupes en aquest moment.

b) Actualment ocupes una plaça vacant (amb reserva) en la categoria professional que guanyes el concurs, llavors podràs romandre en aquesta plaça reservada si la persona titular no torna al seu lloc base degut al concurs.

c) Actualment NO ocupes una plaça en la categoria professional que guanyes el concurs, en aquests casos, està previst que el proper divendres 2, us comuniquin el dia i les places possibles afectades a l’estabilització per anar a un acte d’adjudicació de llocs de treball.

En qualsevol situació, insistim que serà un contracte laboral fix amb una plaça amb caràcter provisional, fins al concurs de canvi de destinació que permetrà fer el lloc ocupat definitiu, que es preveu després de l’oposició d’estabilització.

Si no surts a la llista provisional abans esmentada, abans de fer quelcom, analitzem per què pot ser?

En primer lloc, revisa els criteris de l’Òrgan Tècnic, per exemple, si en el seu moment vas presentar la documentació adequada o en el format que demanaven les bases del concurs, o com a resultat de les proves per acreditar el requisit de nivell de coneixements de català/castellà. En aquest sentit, les seccions sindicals de la UGT als Departaments hem estat insistint de la importància de seguir correctament els procediments durant el concurs. En qualsevol cas, consulta els criteris de valoració definitiva abans d’iniciar la presentació d’al·legacions, via telemàtica: Presentació de recursos administratius contra resolucions i actes en procediments de la DGFP.

En segon lloc, com afiliats i afiliades us oferim el gabinet jurídic per abordar qualsevol incidència que us sigui d’afectació arran de la resolució del concurs de mèrits. No obstant, el nostre primer objectiu serà mirar de garantir la continuïtat professional a l’Administració.

En definitiva, si necessiteu més informació, individualitzada, us podreu adreçar, com afiliats i afiliades, als vostres delegats/ades de la UGT dels vostres centres de treball. També us podeu posar en contacte amb l’equip de persones referents de personal laboral que us han acompanyat durant aquest procés selectiu.

Seguim!!!

UGT LABORALS

Barcelona 30 de novembre de 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca