ACTUALITAT

Reunió del CSSL del Servei Català de Trànsit

Ha estat una reunió molt rapida, no hem tingut gaires novetats des de la passada reunió el dia 30 d’abril, tot just fa 15 dies.

Si que per part de la UGT hem volgut posar de manifest que la part de d’administració, membres del SCT sempre ha participat i ha donat la cara, juntament amb el personal del Servei de Prevenció, cosa que no passa el CSS de Bombers.

Teníem només 3 punts en l’ordre del dia. En primer lloc parlem sobre la famosa “desescalada”, per part del Servei de Prevenció s’estan disseny models d’edificis, evitar creuaments de personal, rutes de pujada i de baixada, ascensors de pujada o de baixada i es vol fomentar el teletreball ja que no es podrà garantir el 100% d’ocupació, manteniment de distancies de seguretat, i davant la seva impossibilitat d’ús de mampares així com mascaretes.

Es comenta que per part del departament ja es va fer una demanda de material a Funció Pública, on mitjançant la comissió de compres centralitzades es van realitzant, i ja disposem de gran part del material sol·licitat, gel hidroalcohòlic, guants de nitril i mascaretes.

S’esta valorant l’establiment de cita prèvia per part dels usuaris del Servei Català de Trànsit, així com implementar mesures higièniques per aquests usuaris.

Estem pendents de l’evolució de la pandèmia, i sobretot de funció publica, que malgrat va treure la nova instrucció 4/2020 encara deixa temes pendents a resoldre, i hauran de ser els departament, en el nostre cas el d’Interior que faci molta feina. De moment tenim ja l’avaluació de riscos del  Covid-19, requisit per elaborar el pla de retorn a la feina.

Seguim amb els mateixos companys teletreballant, ja que no es disposen de més equips informàtics, s’han demanat però no arriben.

JUNTS SOM MÉS FORTS!!

Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

jordijulia@catalunya.ugt.org       laborals.interior@catalunya.ugt.org

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca