ACTUALITAT

Resum de la reunió de comitè i recursos humans al Departament de Salut

La UGT Serveis Públics del Departament de Salut us vol informar de la reunió del comitè d’empresa i els representants del Departament, el passat dimecres 5 d’octubre, on es van tractar els següents temes d’interès:

Situació del personal del magatzem de Zona Franca

La part social va informar a l’Administració l’aïllament i condicions del personal adscrit al centre de treball de Zona Franca, la manca d’aigua per beure per la inutilització de la font d’aigua per la COVID, l’aïllament i distància del centre vers la zona comercial més propera i la retirada del vehicle d’empresa que disposaven anteriorment els treballadors. Els responsables de recursos humans activaran, si les restriccions per la Covid ho permeten, la font d’aigua i estudiaran la resta de reclamacions dels sindicats.

La UGT reclama que el comitè havia rebut el mateix dia de la reunió els temaris provisionals, pendents de negociar, de les categories de diplomat/ada d’infermeria i metge/essa (especialitats del treball i assistencial). Temaris que es negociaran al grup de treball creat per la CIVE (Funció Pública, IAC-CATAC, CCOO i UGT), quan siguin definitius es ratificaran a CIVE i es donarà publicitat.

Tanmateix, UGT reclama que el Departament expressi quina serà la previsió dels concursos d’oposició, si té el posicionament de fer processos selectius per a TOTES les places vacants, actualment ocupades per personal temporal d’aquelles categories que van ser publicades amb l’oferta PESCO 2017, o si el Departament només farà convocatòria d’oposició de les places PESCO de 2017. El Departament encara està analitzant que farà, tot i que UGT ha expressat que s’hauria de determinar aviat, donat que la convocatòria PESCO 2017 decauria passat el març 2022, per tant els processos selectius haurien de ser abans. Exigim que ho determinin enguany per tal que els aspirants tinguin més temps de preparar els respectius concursos.

UGT ha reclamat la cobertura de les places per persones amb Discapacitat intel·lectual, que enguany van quedar vacants, independentment que la valoració de les unitats sigui no cobrir les mateixes. UGT expressa que el programa DIL impulsat per l’administració era una aposta d’integració de l’Administració de la Generalitat. La subdirectora de recursos humans afirma que cobriran les dues vacants del programa DIL el més aviat possible.

El comitè demana informació sobre l’abús exposat per companys conductors de Lleida del Departament de Salut. Els representants de recursos humans exposen les mesures analitzades i verbalitzen que la situació s’ha reconduït i està resolta. La part social comprovarà aquesta informació.

Salut i cuideu-vos!
UGTGENERALITAT

Barcelona 8 d’octubre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca