ACTUALITAT

El Parlament de Catalunya insta de nou al Govern a retornar les pagues extres de 2013 i 2014 als treballadors públics

PAGUES EXTRES DE 2013 i 2014 i RESTA DE DRETS LABORALS:

La UGT aconsegueix el suport del Parlament de Catalunya

En el marc dels contactes que la UGT de Catalunya ha mantingut amb els diferents Grups que conformen el nostre arc parlamentari, ahir el Ple del Parlament va aprovar una Moció que mandata el Govern a retornar tot el que ens han pres al llarg d’aquests darrers anys. 

El resultat d’aquesta votació va ser de 69 vots a favor, 1 en contra i 60 abstencions, aquestes abstencions dels Grups Parlamentaris que donen suport al Govern, Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya. 

En concret, i fent un resum del que la Moció* presentada i aprovada, el Parlament de Catalunya insta al Govern al següent:

1.- La calendarització del retorn de les dues pagues extraordinàries dels anys 2013 i 2014, de manera que la del 2013 s’hagi reemborsat completament al llarg de l’any 2019 i la paga del 2014 al llarg del 2020. 

2.- L’establiment en el proper mes d’un calendari de la resta de drets retallats que queden pendents de retornar. 

3.- Fer efectiva la devolució del 10% de la paga de 2013 abans de desembre de 2018, tal i com ja es va comprometre el Govern. 

La UGT exigeix al Govern que doni l’impuls polític necessari per tal que d’una vegada per totes les mocions i resolucions del Parlament de Catalunya es traslladin a acords en el sí de la Mesa de Negociació dels Empleats i Empleades Públics de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC). 

Salut!

 UGTGENERALITAT

Barcelona, 10 d’octubre de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca