ACTUALITAT

Reunió de la Comissió paritària de prevenció de riscos laborals

SEGUIMENT DELS CASOS DE LIPOATRÒFIA

Els 13 casos de lipoatròfia al carrer Diputació continuen estables. Al CIVICAT hi ha 3 casos confirmats i 1 pendent de confirmació. Els controls es fan cada 6 mesos. Encara està pendent la reunió d’informació sobre la lipoatròfia on la Mútua explicarà el tema. Està confirmada la primera data que serà el dia 9 de novembre, queda pendent la segona data. Es convidarà a anar-hi al personal del SCT del carrer Diputació i del CIVICAT

AVALUACIÓ DE RISCOS DEL CIVICAT I PLÀ EMERGÈNCIA

Degut a les obres del CIVICAT i les noves mesures i necessitats, es farà una avaluació nova de riscos de la Sala.

RESULTATS I CONCLUSIONS DE LES MESURES DEL SERVEI TERRITORIAL DE TRÀNSIT DE BARCELONA A LES PLANTES 2a, 3a i 4a

Des del mes de maig fins al de setembre s’han fet mesures de temperatura i humitat a les tres plantes i el resultat és que entren als valor normals.

Es demana que es facin les mesures a diversos punts de les plantes, perquè segueix havent molta diferència de temperatura. No serveix quan s’agafa un únic punt en plantes obertes.

SEGUIMENT DE LES ACTUACIONS PAVIMENT ENTRADA EDIFICI DE PL. ESPANYA

Del 6 al 10 de novembre es posarà una pintura antilliscant al terra de l’entrada de pl. Espanya. La garantia d’aquesta pintura és de 3 anys. Des d’UGT estarem molt atents a que sigui eficaç ja que ja hi ha hagut diversos accidents per l’estat d’aquest ferm.

SENSACIÓ DE DISCONFORT TÈRMIC AL SERVEI TERRITORIAL DE TARRAGONA

El dia 14 de novembre (pendent de confirmar) s’anirà al servei territorial de Tarragona per prendre mesures de temperatura i humitat.

També es demana que es retirin els arxivadors de la sala per estar més còmodes. La subdirectora respon que aquests arxivadors haurien d’estar buits perquè l’SCT ho té tot escanejat i l’objectiu és que hi hagi 0 papers a les nostres dependències. Es parlarà amb el Cap de servei.

SENSACIÓ DE DISCONFORT TÈRMIC A LA 2a PLANTA DEL CARRER DIPUTACIÓ 353

Des de començaments de l‘estiu una màquina de la 2a planta funcionava al 50% però per arreglar-la feia falta tenir la instal·lació tancada una setmana sencera. Es va esperar a que passés l’estiu i la calor per arreglar-la i no deixar sense climatització el servei durant tota la setmana. Ara ja està arreglada.

AFECTACIÓ INCORPORACIÓ A LA PLANTILLA DE 25 TREBALLADORS PEL PROGRAMA “OBJECTIU ZERO VICTIMES”

Aquesta campanya tindrà una duració de 2 anys: del 4 de juliol de 2017 al 4 de juliol de 2019.

S’han d’incorporar a la plantilla 25 persones:

–          6 a Tarragona (5 administratius i 1 tècnic) ubicats a l’antiga sala de reunions

–          4 a Girona

–          2 a Barcelona

–          0 a Lleida

13 persones aniran a Serveis Centrals però per manca d’espai encara no s’han pogut incorporar totes. Des del departament s’ha sol·licitat una ampliació d’espai i s’està a l’espera de resposta.

CONFLICTE POLÍTIC ACTUAL EN RELACIÓ A LA INTRANQUIL·LITAT DELS TREBALLADORS

El departament no es pronuncia al respecte. 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca