ACTUALITAT

Resum CIVE / juny

Avui, dilluns 28 de juny de 2021, s’ha realitzat la reunió de CIVE de juny on s’han tractat entre altres temes aquests que poden ser del vostre interés:

Ratificació de temaris específics

Hi ha 4 Departaments de la Generalitat de Catalunya que han presentat a CIVE, per ratificar, els temaris (part general i específics) de les següents categories professionals:

Departament de Cultura:

  • A1-Antropòleg/òloga

Temari part comuna, general i específicaBaixa

  • B1-Restaurador/a de Bens Culturals

Temari part comuna, general i específicaBaixa

Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural:

  • A1-Professor/a d’escola de capacitació nautico-pesquera

Temari part comunaBaixaTemari part general i específicaBaixa

  • A3-Professor/a d’escola de capacitació nautico-pesquera

Temari part comunaBaixaTemari part general i específicaBaixa

  • B1-Professor/a d’escola de capacitació nautico-pesquera

Temari part comunaBaixaTemari part general i específicaBaixa

Departament d’Economia i Hisenda:

  • C2-Xòfers/es del servei de representació

Temari part comunaBaixaTemari part general i específicaBaixa

  • D1-Auxiliar de control

Temari part comunaBaixaTemari part general i específicaBaixa

Departament d’Interior:

  • D1-Oficial 1a de Prevenció Activa Forestal i D1-Oficial 1a de Taller-Ràdio

Temari part comunaBaixaTemaris part general i específicaBaixa

Amb la ratificació d’aquests temaris ja es possible que avancin els processos d’oposicions d’aquestes categories, PESCO 2017, que hauran de publicar-se els respectius concursos abans del primer trimestre de 2022. La UGT insisteix en l’elaboració de la resta de temaris específics de categories transversals (que no són categories d’un únic Departament), donat que els temaris generals estan acordats i ratificats des de juliol de 2020.

Procés de recol·locació dels guaites

Després d’un any i mig de negociacions, la UGT ha proposat una solució per als guaites que encara no s’han pogut recol·locar i que passa perquè cap laboral fix sigui acomiadar. L’Administració, CCOO i IAC-CATAC secunden la proposta i es signa un acord.

Polivalència

Quan un treballador/a laboral té funcions de dues categories professionals, es pot acordar amb els representants sindicals i els representants del Departament on està adscrit/a, el reconeixement de la polivalència de funcions, fins i tot si són de grups professionals diferents.

La UGT ha detectat un problema a tractar en la propera CIVE perquè caldrà definir com serà i quins temari s’aplicaran a les places de categories amb la polivalència reconeguda per l’Administració. Caldrà avaluar quines categories estan afectades i com es podrien acotar aquests temaris específics.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 28 de juny de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca