ACTUALITAT

Reunió de la Mesa Sectorial: desembre

ACORD PER AMPLIAR EL TERMINI DE GAUDIMENT DELS DIES D’ASSUMPTES PERSONALS

Després de quasi un any demanant l’ampliació del termini per gaudir dels dies d’Assumptes Personals, ja que molts treballadors i treballadores no els havien pogut gaudir per l’acumulació de tasques amb motiu de la pandèmia per COVID19, per fi hem arribat a un Acord a la reunió d’avui, dilluns 21 de desembre, de la Mesa Sectorial en els següents terminis:

Es prorroga durant un mes (tot el mes de febrer) el gaudi dels dies d’assumptes personals en aquelles unitats i/o col·lectius en què, com a conseqüència d’un increment de feina no previst i excepcional directament relacionat amb la gestió de la COVID, s’hagi hagut de modificar la planificació inicialment prevista. El gaudi es realitzarà d’acord amb la normativa vigent.

Esperem que aquest Acord obri la porta a un nou any en què es puguin assolir en aquesta Mesa molts més acords que millorin les condicions dels funcionaris de la Generalitat de Catalunya.

Bones festes a tothom!

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 21 de desembre de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca