ACTUALITAT

Concurs de trasllats i procés selectiu exclusiu promoció interna

CONCURS DE TRASLLATS DE L’ESCALA ADMINISTRATIVA DEL COS ADMINISTRATIU

El passat 10 d’octubre la Comissió d’Avaluació va publicar la proposta provisional de participants admesos i exclosos, el llistat provisional d’admesos parcials amb especificació de places excloses i el llistat de participants exclosos.

El termini per formular observacions o reclamacions és de 10 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la data d’exposició pública.

Per consultar els llistats ho podeu fer a través d’ATRI a la pestanya Mobilitat/Provisió de llocs de treball/Consulta general de processos en curs.

PROCÉS SELECTIU EXCLUSIU DE PROMOCIÓ INTERNA PER ACCEDIR A L’ESCALA D’ADMNISTRACIÓ GENERAL DEL COS SUPERIOR

El mateix dia 10 d’octubre, el Tribunal Qualificador d’aquest procés selectiu va publicar l’Acord en el que dóna publicitat de:

– Les puntuacions de les fases d’oposició i de concurs, i els motius de no valoració de mèrits.

– Els llitats dels aspirants que han superat el concurs oposició, per ordre de puntuació.

– La proposta de nomenament com a personal funcionari dels 172 aspirants que han superat el concurs oposició.

Contra l’Acord es pot interposar recurs d’alçada davant l’òrgan convocant en el termini d’un mes, a comptar des de l’endemà de la publicació.

Les persones que han superat el procediment han d’acreditar documentalment, en el termini de 20 dies naturals des de la publicació, els requisits de participació establerts en la base 10 de la convocatòria, llevat que ja constin en el Registre General de Personal.

Ho podeu consultar a través de l’anunci d’ATRI a “Noticies destacades” i a la web del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, en l’apartat d’Administració i Funció Pública.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu ugtgeneralitat@catalunya.ugt.org, al telèfon 932956251 o per whatsapp al 619786503.

Salut,

UGTGENERALITAT

Barcelona, 16 d’octubre de 2017

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca