ACTUALITAT

La UGT guanya que l’antiguitat son tots els serveis prestats al personal laboral!

El Tribunal Supremo amb la sentència 69/2020 modifica el criteri en el sentit que la UGT mantenia en la seva demanda a favor del reconeixement de l’antiguitat sigui la suma de tots els serveis prestats en l’Administració. La UGT ha guanyat la demanda que declara nul·la la part de l’article 30 del VI conveni de personal laboral de la Generalitat que limitava l’antiguitat a mantenir una continuitat de contractes inferior a 20 dies. Aquesta sentència ha estat dictada pel Ple de la Sala de lo Social del Tribunal Supremo.

La UGT està valorant quin procediment es farà per tal de reclamar l’aplicació de la sentència, a tot el personal afectat, per la pèrdua d’antiguitat per aquests 20 dies d’interrupció. En breu us comunicarem com ho farem.

Us mantindrem informats!

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 25 de febrer de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca