ACTUALITAT

Reunió Grup Treball de Formació Departament de Salut

El dia 28/07/2020 es va reunir de forma ordinària el grup de treball de formació del Departament de Salut, que té com a funció l’establiment de les activitats formatives del Departament i en el qual participen els sindicats. En aquesta reunió es va valorar l’execució de les activitats formatives del primer semestre de l’any 2020. També es va fer un petit avançament la programació de les activitats formatives per al segon semestre.

Degut a la situació esdevinguda pel Covid-19 s’han hagut de parar les activitats previstes fins al mes de juny. També s’ha hagut de revisar i reformular moltes de les activitats presencials programades del pla formatiu de 2020 per tal que es puguin fer telemàticament. Les activitats anul·lades o posposades del pla ho han estat perquè no s’han pogut adaptar.

Paral·lelament, a partir de juny i seguint a partir del mes de setembre, s’han iniciat i continuaran tot un seguit d’activitats formatives en noves habilitats informàtiques i de teletreball (ACTIC nivell 2, Office 365, TEAMS, eines col·laboratives…).

S’ha informat als membres del grup que s’està treballant per tal de poder utilitzar en un futur la plataforma MOODLE i de la difusió el mes de maig de la “Memòria de formació de formació de l’any 2019”,que es troba penjada a la intranet del Departament.

Des d’UGT s’ha demanat que es realitzi la formació efectiva de col·lectius que no s’han format o reciclat des de fa molt de temps com seria el cas del personal de manteniment, conductors…

Finalment, dir que s’ha endegat un procés de detecció de necessitats per a l’any 2021, demanat el parer a les unitats de personal i posant a la intranet del Departament un qüestionari. Tot i això, es preveu que el pla de formació per a l’any vinent s’aposti clarament per una formació predominant en línia i si es pot fer presencial s’intentarà si la situació ho permet.

Com sempre, UGT vol continuar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals i fer sentir la vostra veu. Per això us anirem informant i us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer en tema formatiu, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

Gemma.segalas@gencat.cat

manelgimenez.ugt@gmail.com         

manel.gimenez@gencat.cat

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca