ACTUALITAT

Temari concurs oposició d’estabilització del cos de veterinaris

El dia 01/07/2022, es va facilitar a UGT per a la seva revisió la proposta de temari específic d’accés al cos de titulats superiors veterinaris per al concurs-oposició d’estabilització que està previst que es convoqui en el mes d’octubre-novembre, un cop finalitzat el procés de concurs de mèrits d’estabilització.

La proposta de temari específic aparentment era una reducció dels 71 temes inicials a 50. Realment aquesta reducció de temari, quan realment es revisava de forma exhaustiva, era només l’eliminació de 5 dels temes inicials i una refosa en un tema de varis dels anteriors. En resum, una presa de pèl en considerar que ningú realment es prendria la molèstia de revisar la proposta de forma detallada.

Després de tot un seguit d’esmenes i revisions, des d’UGT es va presentar una proposta de temari reduint-lo a 40 temes i eliminant parts d’alguns temes dins d’aquests 40. Com es pot veure al resultat final, des de Funció Pública es va acceptar la major part de les propostes fetes per UGT, algunes dins del temari per a les convocatòries ordinàries i les altres per a la propera convocatòria del procés d’estabilització, el temari del qual ha quedat reduït a 30 temes.

Us recordem que en la convocatòria del concurs-oposició d’estabilització en la fase d’oposició només s’avaluarà part d’aquest temari específic, tal i com s’indica al document publicat amb els temes, i no s’avaluaran coneixements del temari general. Segurament els mèrits de valoració siguin equivalents als mèrits establerts per al concurs de mèrits d’estabilització.

UGT vol continuar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

manelgimenez.ugt@gmail.com

joan.antoli@gencat.cat

UGT SALUT

Barcelona, 4 d’agost de 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca