ACTUALITAT

Ampliació del personal laboral a la DGPEIS

La setmana passada els responsables de personal del Departament d’Interior, van convocar una reunió amb la UGT, per informar-nos del què avui s’ha ratificat per Acord de Govern, que s’ampliarà la plantilla de personal laboral de la DGPEIS.

Aquesta ratificació es produeix 15 dies després que la UGT a la CIVE del mes de juny anunciés que interposaria un conflicte col·lectiu vers el programa de reforç creat enguany per contractar el personal habitual en campanya, tota una gestió de contractació vergonyosa! A més de la significativa mobilització del personal ha donat resultats, l’acord de govern d’avui crearà 154 places que actualment són del programa de canvi climàtic i passaran a ser personal estructural, interins tot l’any o discontinus.

La data d’inici d’aquestes places serà el 15 de desembre de 2022, així mateix s’estructuraran 19 places d’auxiliar administratiu (C2-12, cos de funcionaris).

Us adjuntem el quadre de detall de les categories afectades i durada:

Per qualsevol aclariment, no dubteu en contactar amb les nostres delegades i delegats de la UGT.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 19 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca