ACTUALITAT

Processos d’estabilització: Modificació de VI Conveni Únic de personal laboral

Aquesta setmana es ratificarà la modificació d’alguns articles del VI Conveni Únic del personal laboral d’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la modificació d’enguany és la inclusió dels processos d’estabilització del personal laboral: concurs de mèrits i concurs d’oposició d’estabilització.

Els mèrits a valorar i la seva distribució, així com els criteris de desempat, en aquelles convocatòries que, en el marc dels processos d’estabilització, es regeixin pel sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, seran els que s’estableixen en lAcord de la Mesa General de Negociació dels empleats i empleades públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya de 18 de maig de 2022.

En aquest sentit, la Direcció General de Funció Pública ha publicat una nota informativa que adjuntem a continuació, per tal que tot el personal que vulgui participar en el concurs de mèrits, que es revisi a l’ATRI l’expedient administratiu: per comprovar els serveis prestats, el nivell d’ACTIC i català.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 7 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca