ACTUALITAT

Resum de la Junta de Personal del SOC

UGT SOC us informa dels temes tractats a la Junta de Personal del SOC celebrat amb data 5 de maig de 2022:

Borsa de treball: Continua el calendari dissenyat de  les fases 2 i 3. Les llistes provisionals sortiran el proper 22 de maig. Per a qualsevol dubte recordem el correu al qual dirigir-vos:

recursos_humans.planificacio.soc@gencat.cat

Concursos específics de mèrits i capacitats al SOC: S’han plantejat alguns dubtes sobre aquestes convocatòries. Des de RRHH han posat èmfasi en què el cas pràctic no serà una prova memorística, que versarà sobre la feina. També recorden que hi ha molta informació a la intranet i que es poden enviar els dubtes a la bústia:

recursos_humansprovisio.soc@gencat.cat

Pel que fa a les persones interines que poden veure’s afectades quan les places que ocupen reservades passin a ser vacants, RRHH ha indicat que estan a l’espera d’instruccions de Funció Pública per tal de saber com quedaran. UGT ha instat a l’Administració, a la Mesa General d’Empleats/ades Públics, que aquestes places en reserva han d’estar incloses a l’oferta pública d’estabilització perquè molt probablement s’han mantingut en frau de llei molts anys.

Incorporació a l’estructura de les places adscrites a determinats programes temporals (aplantillament de places): RRHH confirma que les primeres places que s’aplantillen derivades de l’Acord de Govern GOV/64/2022, de 12 d’abril, seran les del programa de noves actuacions d’integració laboral (66 places en total, 54 d’elles del SOC) perquè és el primer en finalitzar (al mes de juny). Està previst que els nomenaments passin a ser amb data 1 de juliol, i que s’anomeni com a personal interí les mateixes persones que ara ocupen la plaça del programa. La UGT hem insistit en què el temps d’interinatge d’aquests nous nomenaments comenci amb la data del nou nomenament. RRHH ha confirmat aquest fet.

La resta de programes s’aniran aplantillant a mesura que arribi la seva data de finalització (recordem que el següent serà les 230 dotacions del programa Reicorpora’t que finalitza al novembre d’enguany).

Recordem que passen a estructura la majoria de programes del SOC. Extracte de l’Acord GOV/64/2022:

Departament d’Empresa i Treball i Servei Públic d’Ocupació de Catalunya: 560 dotacions

– Programa noves actuacions d’integració laboral: 66 dotacions.

– Programa temporal de verificació i supervisió d’accions ocupacionals: 48 dotacions .

– Programa temporal de suport a la gestió de la Formació Ocupacional Extraordinària dels CIFO i CFPA: 35 dotacions.

– Programa Reincorpora’t: 230 dotacions.

– Programa temporal d’actuacions per a nous models de treball: 124 dotacions.

– Programa de suport a la gestió dels programes derivats de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Relacions Laborals: 57 dotacions.

Aplicació Instrucció 2/2022, de 21 d’abril, sobre mesures als centres de treball del personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19 (teletreball a les Oficines de Treball): Pel que fa a aquesta instrucció, la UGT hem indicat que la interpretació que es fa del Decret del teletreball vigent (el 77/2020) pot tenir diverses interpretacions i que cal analitzar-lo en els àmbits de negociació corresponents, cosa que farem. 

Altres temes: tota la representació sindical hem insistit en que cal un monogràfic per parlar de com solucionar tota la problemàtica derivada de la línia 900. Per altra banda, amb motiu de la reforma de la reforma laboral, hi ha un problema pel que fa a la figura contractual que doni cabuda a la contractació d’experts. RRHH és conscient d’aquest problema i està a l’espera d’un posicionament dels serveis jurídics que pugui donar-ne resposta.

Salut!

UGT – SOC

Barcelona, a 5 de maig de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca