ACTUALITAT

MEPAGC: grup de treball de negociació dels processos d’estabilització (25.04.22)

La UGT havíem exigit a lAdministració que ens facilitessin la totalitat de les places que sortiran pel sistema de concurs de mèrits i concurs oposició derivada de la Llei 20/2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a locupació pública, de 28 de desembre. Avui dilluns, 25 d’abril de 2022, Funció Pública ens ha donat aquestes dades per cossos i sistema de concurs, tot i que hem demanat que es detallin també per Departaments de la Generalitat.

L’Administració ens ha fet arribat les següents places de funcionaris interins objecte de la Mesa Sectorial del personaladministratiu i tècnic de la Generalitat, i personal laboral temporal d’administració i serveis:

La nostra percepció és que l’Administració té la intenció d’accelerar al màxim la publicació de les convocatòries derivades del procés d’estabilització sense haver d’esgotar els terminis que marca la Llei 20/21.

La UGT hem deixat clar que és una línia vermella que ha dhaver-hi concurs de trasllats, cosa a la qual l’Administració s’ha mostrat receptiva. També s’ha parlat que hi hagi promoció interna al mateix lloc de treballpunt que el nostre sindicat ha defensat des del primer moment. 

El grup de treball del procés d’estabilització es tornarà a reunir la setmana vinent i us mantindrem informats.

Salut,

Barcelona, 25 d’abril de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca