ACTUALITAT

Reunió de Junta de Personal del SOC

Avui, 7 d’abril de 2022, la Junta de Personal s’ha reunit per tractar els següents temes d’interés:

Tot i que, estava prevista la intervenció del subdirector general d’Ocupació i Territori per tractar de problemàtiques relacionades amb la plataforma que opera a les OTCs. Per motius aliens a la seva voluntat, aquesta compareixença  no s’ha dut a terme. Restem a una propera convocatòria per abordar el tema.

Situació dels processos de programes temporals i cobertura de vacants.

UGT ens vam interessar pels criteris emprats alhora d’assignar els diferents efectius de les places aplantillades. RRHH contesta que s’ha fet un estudi de necessitats per determinar la destinació final de les places.

Per programes estan pendents 28 places del REACT-EU que no s’han cobert i que tornaran a publicar-se. Des d’UGT no tenim cap dubte que aquesta manca de persones interessades a cobrir aquestes places està directament lligada a l’eliminació de l’excedència per incompatibilitat. 

Tota la part social ha demanat els criteris de recol·locació per les interines i interins auxiliars administratius afectades pel concurs de trasllats del cos. RRHH resta a l’espera de les indicacions de Funció Pública. Recordem que hi ha 11 places afectades.

Borsa de treball del SOC.

Ha finalitzat el període d’inscripció de les fases 2 i 3, s’han inscrit 195 persones.

Es preveu que el test psicotècnic (en la mateixa línia dels ja fets) sigui a finals d’abril o principis de maig.

Pel que fa a les al·legacions presentades en fases anteriors, RRHH contesta que han estat totes resoltes. 
Concursos específics de mèrits i capacitats al SOC.

Funció Pública ha de donar instruccions de com es cobriran les places que quedin alliberades amb motiu dels diferents concursos específics que estan en marxa. Part d’aquests concursos només resten a l’espera de què es publiqui el nomenament al DOGC.

Teletreball a les Oficines de Treball.

Hi ha 24 oficines que han rebut l’OK per part de Servei de Prevenció pel que fa a les mesures de seguretat implantades i ara els treballadors i treballadores d’aquestes oficines estan rebent el seu programa personalitzat de teletreball.  S’espera que en breu la resta d’oficines facin aquest tràmit.

Eleccions sindicals a representats dels treballadors/ores a la Junta de Personal del SOC: a partir del 20 d’abril s’inicia el procés d’eleccions.

Salut!

UGT SOC

Barcelona 8 d’abril de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca