ACTUALITAT

Reducció de la temporalitat del personal laboral – CIVE de gener

Avui, 27 de gener de 2022, s’he reunit la Comissió Paritària de la Interpretació, de Vigilància i de l’Estudi del VI Conveni de personal laboral d’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Amb tema únic de ratificació del temari d’oposició de la categoria professional de Monitor/a de formació ocupacional, amb les diferents especialitats. Temari acordat pel Comitè intercentres i el Departament de Justícia i que us adjuntem.

Reducció de la temporalitat del personal laboral

UGT ha tornat a demanar l’afectació, de la nova regulació, per reduir la temporalitat del personal laboral de l’Administració de la Generalitat. Actualment el personal temporal representa un 65,7% del personal laboral dels Departaments i les entitats autònomes. Els terminis de les publicacions de l’oferta pública addicional, abans de l’1 de juny de 2022, i les convocatòries (de concurs d’oposició o concurs de mèrits), abans del 31 de desembre de 2022, han de conviure amb els processos de concursos de trasllats del personal laboral fix. I tot ha d’estar resolt abans del 31 de desembre de 2024. Els Departaments i la Funció Pública han d’impulsar la inclusió del màxim de persones i places en aquests processos excepcionals i així li hem tornat a recordar a l’Administració.

Després d’un mes de la publicació de la Llei 20/2021, Funció Pública no té encara les dades concretes d’aquesta afectació, ni d’un calendari de planificació, a més molt probablement la nova regulació necessitarà una modificació expressa del VI Conveni. Amb tot plegat hem demanat a l’Administració agilització i que el màxim de persones puguin estar incloses en l’oferta addicional excepcional i en els possibles concursos de mèrits que estipula la nova normativa:

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 27 de gener de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca