ACTUALITAT

Publicades llistes definitives d’admesos i exclosos i les assignacions provisionals del concurs de trasllats de subalterns/es

A la darrera Mesa Sectorial del personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya del passat 20 de setembre de 2020, Funció Pública ens va confirmar que continuarien tots els concursos de trasllats ja en marxa, com ara el del Cos de subalterns. 

Tal com havia demanat la UGT el passat mes de juliol fins a l’aprovació d’una normativa legal definitiva, només restaven suspeses totes les convocatòries d’oferta pública pendents de ser publicades fins que no se sàpiga de forma definitiva el marc normatiu que s’està discutint a hores d’ara al Congrés dels Diputats.

Amb data de 7 d’octubre de 2021, han sortir publicades les llistes definitives d’admesos i exclosos, i de les llistes provisionals d’adjudicació de places dels concurs general de mèrits i capacitats per proveir llocs de treball del Cos subaltern d’administració de la Generalitat de Catalunya (convocatòria FP/004/2020).

Aquestes llistes les podeu consultar clicant als enllaços del portal ATRI, a l’apartat de Mobilitat / Concursos generals de mèrits i capacitats / Concursos generals DGFP / Consulta general de processos en curs.

Recordeu que contra aquesta proposta, podeu presentar recurs d’alçada en el termini d’un mes. També es poden presentar reclamacions davant la Comissió d’Avaluació en el termini de 10 dies hàbils des de l’endemà de la data d’exposició pública. 

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 8 d’octubre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca