ACTUALITAT

Resum del CSSL del SOC

En la reunió del comitè de salut i seguretat laboral del SOC, del 30 de setembre de 2021, se’ns informa dels casos de contacte Covid-19 i dels protocols que s’utilitzen en la detecció d’aquests casos i el seu tractament, aquest protocol ha anat variant segons les premisses del Departament de Salut. Actualment si algú té simptomatologia compatible amb la Covid-19 ha d’anar al seu metge/essa d’atenció primària i és qui determinarà si es un cas positiu de Covid-19 o bé, alguna altra malaltia; en cas positiu s’ha d’informar al cap del vostre centre per tal que prevenció de riscos laborals pugui fer un seguiment del cas i possibles contactes estrets a l’entorn laboral.

Ens informen que s’ha anat contactant amb totes les persones considerades vulnerables A ( persones especialment sensibles a Covid-19 degut a les seves patologies) per tal de valorar la seva situació i si s’escau, la reincorporació al seu lloc de treball.

El servei de prevenció de riscos laboral ha anat fent les valoracions dels centres de treball per determinar l’adequació de l’entorn en relació a les mesures Covid-19 i que quan els centres estiguin valorats i adaptats se’ns informarà del retorn a la presencialitat, amb tot es farà una nova valoració amb totes les persones presents a la oficina per tal de tenir la seguretat que es mantenen les distàncies i la qualitat de l’aire. La UGT hem demanat tenir accés a aquestes visites de valoració i sobretot als informes que se’n fan per tal de garantir-vos que es prenen les mesures adequades per la vostra seguretat.

Les persones que actualment treballen a l’edifici Meridian estan pendents del seu trasllat Llull, degut a que ha augmentat el nombre de treballadors del SOC, sobretot amb els nous programes engegats, l’espai de Llull habilitat per tots els treballadors/ores ha quedat petit, s’està treballant per buscar una nova ubicació per totes aquestes persones, de tal manera que els treballadors de Meridian i Llull puguin compartir espai.

Us fem saber que es tornarà a habilitar el marcatge biomètric ( amb empremta digital ) com es feia abans de la pandèmia, al costat de cada aparell de marcatge es deixarà gel hidroalcohòlic per la posterior desinfecció.

Salut i cuideu-vos!

UGT SOC

Barcelona 1 d’octubre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca