ACTUALITAT

Publicació Borsa de treball personal PAS d’Educació

La UGT informa que el Departament d’Educació ha posat en funcionament la borsa de treball de personal interí de centres educatius. Es tracta d’una borsa per proveir amb personal interí llocs de subaltern, auxiliar administratiu i administratiu en centres i serveis educatius del Departament d’Educació.

Per formar part d’aquesta borsa qualsevol persona que presti o hagi prestat serveis a la Generalitat,en els darrers vuit anys com a interins en els següents cossos:

  • Administratiu/iva.
  • Auxiliar administratiu/iva.
  • Subaltern/a.

També poden participar les persones que hagin superat, sense obtenir plaça, el darrer procediment selectiu per accedir al mateix cos.

Per formar part de la borsa només cal emplenar el formulari, indicant en quines comarques es vol acceptar propostes de nomenament.

Tota la informació es pot consultar a l’apartat Borsa de treball de personal interí de centres del web del Departament.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 18 de maig de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca