ACTUALITAT

Publicacions al DOGC de diferents convocatòries

També es publiquen els nomenaments dels funcionaris del cos administratiu i inspectors financers

Des de la UGT us informem que avui, 28 d’abril de 2021, s’han publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) les següents resolucions:


Resolució JUS/1208/2021, de 26 d’abril, segons la qual es convoca el procés de selecció per proveir 255 places del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat, grup de serveis penitenciaris (grup C, subgrup C1) (núm. de registre de la convocatòria JU030).


Resolució ARP/1210/2021, de 26 d’abril, segons la qual s’aprova la llista definitiva dels aspirants admesos i exclosos a la convocatòria del procés selectiu per a l’accés a la categoria d’agent de l’escala bàsica (grup C, subgrup C1) del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 01/20).

Funció Pública també ens comunica que s’ha publicat al DOGC aquestes altres resolucions:


Resolució PDA/1157/2021, de 20 d’abril, de nomenament de funcionaris de l’escala administrativa del cos administratiu (grup C, subgrup C1) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 229).

Resolució PDA/1177/2021, de 21 d’abril, de nomenament de funcionaris de l’escala d’inspecció financera del cos superior (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 231).

Tota aquesta informació la trobareu penjada al Tauler d’anuncis de la Generalitat i al web del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a l’apartat  Administració i Funció Pública. També podeu consultar als nostres delegats/es de la UGT.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT
Barcelona, 28 d’abril de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca