ACTUALITAT

Reunió de la Mesa Sectorial: març

OFERTES D’ATRI

Els processos de selecció realitzats per mitjà del portal ATRI pateixen manca de transparència  quant a que no són públiques les regles del joc, en no poder saber els criteris de selecció, la puntuació dels mèrits, els ítems i la puntuació del perfil professional avaluat a les entrevistes, el detall de la puntuació obtinguda pels candidats…

Fa anys que intentem negociar la seva regulació per acabar amb l’arbitrarietat i la indefensió de les persones que participen en els procediments, però la Funció Pública no sembla disposada a fer-ho i ens deriva a una futura i incerta convocatòria d’un grup de treball depenent de la Mesa Sectorial. 

La UGT no pararem fins a aconseguir què es convoqui amb celeritat el grup de treball per regular aquests procediments que posin fi a l’opinió generalitzada dels treballadors en pensar que no tenen cap opció de guanyar una plaça d’ATRI perquè s’ocupen per persones “endollades”.

PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL AL COS GENERAL ADMINISTRATIU

L’Administració preveu la publicació al DOGC dels nomenaments dels funcionaris de carrera que han superat el procés al mes d’abril.

També han informat que publicaran immediatament les places que hagin estat seleccionades pels nous funcionaris de carrera perquè tinguin coneixement els interins afectats.

L’Administració ens comunica que al procediment no s’ha ofert cap plaça de l’Agència Tributària de Catalunya perquè no hi existeix cap lloc de treball base vacant de la categoria.

La Funció Pública encara està pendent de l’informe de l’Assessoria Jurídica sobre si és possible que els nous funcionaris de carrera puguin ser nomenats de nou com a interins a llocs sense que hagin transcorregut 6 mesos des del nou nomenament i manifesten que ens informaran tan bon punt tinguin resposta de l’Assessoria.

La UGT hem tornat a demanar els criteris que s’empraran per recol·locar al personal interí afectat pel procediment i l’Administració s’ha compromès a enviar-nos-els ben aviat, per poder-los tractar en Mesa de Negociació.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 15 de març de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca