ACTUALITAT

La nostra realitat al 2021

Situació actual temes pendents

L’any 2020 ha estat un temps complicat per tothom, però ha fet denotar les mancances estructurals i en alguns àmbits la precarietat d’aquesta Administració. Després de les eleccions de febrer al Parlament de Catalunya, encara es manifesta per Funció Pública més menyspreu pel personal laboral després de tot l’esforç d’enguany, encara a mitjans de març no tenim previsió d’aplicació de la pujada salarial del 0,9%, publicada al BOE el 31 de desembre de 2020.

Tanmateix, no hi ha data d’abonament del retorn del 55% de la paga extra de 2014, la UGT reclama a l’Administració que està pendent el 100% i hauria de poder ser al 2021. Tampoc  s’ha abordat, a la Comissió Paritària d’Interpretació, de Vigilància i l’Estudi (CIVE) del VI Conveni de personal laboral, la recuperació del 50% de la productivita  també pactada per aques 2021.

L’administració de la Generalitat es manté inactiva en temes rellevants pel seu personal, tant és així, que a l’espera de Govern de Catalunya, hi ha pendent negociacions de caràcter d’aplicació de mesures de conciliació de la vida laboral i familiar, o abordar les condicions de prestació del teletreball a la normativa i les recomanacions de la UE.

D’altra banda, considerem més greu el menyspreu que representa que les convocatòries d’oferta pública ordinària de 2017 i la del procés d’estabilització i consolidació (PESCO 2017) no s’hagin resolt, alhora que queda pendent que es publiquin un nou PESCO de 2018!, procesos d’estabilitazació signats per la UGT amb l’Administració General de l’Estat, gairbé més de 29.000 places de personal tècnic i administratiu, docents, personal estatutari i personal laboral.

Totes aquestes reivindicacions negociades en el seu moment per mirar de recuperar les retallades d’aquesta administració de la Generalitat. La UGT vol afavorir, tot i que esperem que es faci una modificació de l’EBEP, es redueixi la temporalitat i faciliti al màxim els processos al personal laboral a Catalunya.

Us continuarem informant

Salut i cuideu-vos!!

UGTGENERALITAT

Barcelona 12 de març de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca