ACTUALITAT

Darreres indicacions sobre la situació de la Covid19 als centres educatius

PROVES SEROLÒGIQUES: 

A data 28 de gener el Departament ha realitzat 90.929 proves de les 170.000 que s’han fet als centres educatius, dels quals han donat positius l’1,4 %. 

La UGT hem posat molt en dubte aquests resultats, donat que el percentatge general que publica la Generalitat és del 6,7% i entenem que aquest volum de proves és una mostra significativa de la població catalana, a més hem fet referència a la gran quantitat d’incidències en els resultats emesos. 

Així mateix vàrem manifestar el nostre gran malestar en els errors que s’ han comès en determinats territoris perquè no hi han inclòs al personal educatiu PAE, o al personal propi d’alguna LLar d’Infants en el llistat emès a Salut per la realització de la prova. 

El Servei de Prevenció admet aquests errors i ens han anunciat unes jornades de repesca que es realitzaran els dies 4, 5 i 6 de febrer. Les direccions del centre rebran les pertinents instruccions d’on i quins horaris es realitzaran.

MATERIAL DE PROTECCIÓ:

Ens anuncien que en aquesta setmana es rebrà un nou paquet de protecció per la meitat d’aquest trimestre i un altre en les setmanes vinents per la resta de trimestre. Recordeu que, donat que els alumnes que atenen no porten mascaretes els educadors/es de Llars i els professionals de P3, incloent-hi els TEEIs, se’ls ha de dotar de mascaretes FFP2, així com als i les EEE  en centres d’ EE. 

La UGT tornem a reclamar que el Departament doti de mascaretes FFP2 a tots els professionals de tots els centres educatius. La representant del Departament ens informen que és un tema que estan estudiant.

LA UGT SEMPRE PENDENTS DE TU!

UGTGENERALITAT

Barcelona 1 de febrer de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca