ACTUALITAT

Reunió Comitè Intercentres i Departament d’Educació

UGT COMITÈ INTERCENTRES 18/11/20

Triennis.
Ja es poden veure a ATRI els triennis reals reconeguts per sentència guanyada per la UGT, aquests venen donats per la suma dels dies de serveis prestats com personal laboral.
Ens confirmen que a la nòmina de novembre ja es faran efectius.

Opos TEEI i TIS.
Durant el mes de desembre es publicarà el llistat provisional de candidates admeses i excloses al concurs del procés d’oposició de TEEI. El procés d’oposició de TIS s’engegarà l’any vinent.

Llars d’Infants.
Després de la insistència dels sindicats, el Departament comença a estudiar la possibilitat de posar personal administratiu a les Llars d’Infants per fer suport a la direcció en les seves tasques.

Hem demostrat el nostre desacord perquè no han augmentat la plantilla de NAJ COVID a algunes Llars d’Infants, continuarem insistint.

Jubilacions
Les jubilacions parcials a 50% ja s’estan donant amb possibilitat de compactar setmanalment o quinzenalment no accepten la possibilitat de fer-ho anualment, continuarem treballant perquè això sigui possible.

Educació especial
El mes de desembre celebrarem una mesa tècnica d’EE amb la responsable de la Subdirecció General d’Educació Inclusiva on abordarem temes laborals relacionats amb els professionals d’EE i FIS

Complex educatiu Tarragona

Exigim data per seure a negociar aspectes de millora de funcionament al CET.

Compactació de lactància.
Una altra vegada més demanem la substitució durant el període de la compactació de la lactància. La UGT ho seguirem exigint fins que el Departament ho accepti.

Borsa
Ens informen que la borsa es tancarà al desembre, hi ha hagut 6000 sol·licituds entre totes les categories que han obert.

Paritària de salut
Des de la UGT es denuncia que els treballadors i treballadores de Llars d’Infants i dels Centres d’Educació Especial no han rebut les mascaretes FFP2, tal com el Servei de Prevenció s’havia compromès a fer.

Els delegats i les delegades us continuarem informant a mida que es desenvolupin les negociacions.

LA UGT SEMPRE PENDENTS DE TU!

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 20 de novembre de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca