ACTUALITAT

Reunió de Junta de Personal SOC

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha estat guardonat per l’Organització de Regions Unides per la resposta davant la covid-19. Sense el compromís de servei i la professionalitat del/les treballadors/es del SOC això no hauria estat possible, però ells i elles no demanen gratificacions extraordinàries, ni reconeixements públics, demanem unes condicions de treball dignes que permetin seguir desenvolupant la nostra feina dignament i poder atendre adequadament als ciutadans,

Per aconseguir-ho,  UGT reclamem des de fa temps:

  • Una relació de llocs de treball adequada.
  • Posar fi a precarietat produïda pels programes temporals, la majoria amb frau de llei.
  • Unes càrregues de treball adequades que permetin fer el treball amb qualitat i sense estrès.
  • El reconeixement de les tasques i funcions reals que desenvolupem cada treballador.
  • Unes retribucions justes d’acord amb la complexitat de les funcions.
  • La formació adequada per poder desenvolupar-nos professionalment i donar resposta a les peticions dels usuaris.
  • Una prevenció de riscos i seguretat en el treball més acurada en aquests moments de pandèmia.

Avui a la Junta de Personal, se’ns ha informat:

  • D’una nova oferta de 124 places, en substitució del Programa de Modernització que finalitza el 31 d’Octubre, amb una durada de 3 anys, amb previsió d’incorporació de l’1 al 9 de desembre. Els llocs actuals d’oficines desapareixeran, ja que s’han substituït pels llocs de Renda Garantida, i el personal seleccionat prestarà servei a diverses unitats de Serveis Centrals i a Serveis Territorials (Personal, Serveis Jurídics, Intervenció, Secretaria tècnica, Ocupació Juvenil, Formació…). El procés de selecció es realitzarà mitjançant oferta publicada a l’ATRI, segurament la pròxima setmana i, entre d’altres, es valorarà l’experiència en el lloc de treball.
  • En alguns casos es contempla la possibilitat d’un contracte de reforç que permeti a les diferents unitats poder donar resposta a l’augment de treball.
  • Es confirma la pròrroga del programa Reincorpora’t, així com el de Martorell.
  • Les places del programa Reincorpora’t, que han quedat vacants després del procés de selecció de Renda Garantida, es cobriran per mitjà de la borsa de treball.
  • Ens confirmen que la Borsa de Treball ha estat actualitzada a la web del SOC, malgrat que manquen algunes persones per estar treballant en el moment de l’extracció de dades però que s’actualitzarà aviat. Us recomanem que la reviseu i demaneu la rectificació si les vostres dades no són correctes.
  • La UGT hem demanat a la Subdirecció de RRHH, que ens faciliti el detall de les tasques i funcions que corresponen els treballadors del SOC en funció de la seva categoria professional (cos superiors, cos tècnic, cos administratiu i cos auxiliar administratiu), ja que s’han de clarificar les competències de cada categoria i que les direccions no els demanin tasques que no els pertoca. Cal reconèixer les feines que es realitzen i retribuir-les.
  • La UGT hem sol·licitat la convocatòria de la Comissió de Seguiment de l’acord de la Borsa de Treball per estudiar el funcionament i l’adequada interpretació del seu contingut.

Altres temes que s’han plantejat avui a la Junta de Personal hauran d’esperar esdeveniments de Funció Pública: Teletreball, conciliació….

Salut i cuideu-vos!

UGTSOC

Barcelona 8 d’octubre de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca