ACTUALITAT

Nou termini en el concurs d’oposició dels 756 TEEI

Davant les reclamacions presentades per diferents persones al procés de concurs oposició de 756 Tècnics d’Educació Infantil al Departament d’Educació,  aquest ha emès una resolució ampliant els terminis de la publicació del llistat provisional d’admesos i exclosos al procés selectiu, una vegada s’hagi contestat les esmentades reclamacions.

Per una altra banda la Subdirecció General ja ens va dir a l’ últim comitè que retrassarien la publicació de candidats/es admeses i excloses al mes de setembre, pel volum de candidats/es que s’ han presentat i que s’ ha de revisar la documentació de requisits presentada. 

La UGT sempre pendents de tu!

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 28 d’agost de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca