ACTUALITAT

Rebuig a la nova RLT del Departament de Salut

El dia 28 de juliol d’enguany, sense haver passat prèviament per la fase de consulta i participació dels sindicats, es va aprovar per la Comissió Tècnica de la Funció Pública tot un seguit de modificacions de llocs de treball (RLT) de personal funcionari, entre ells del Departament de Salut.

Aquestes modificacions corresponen a les places afectades per l’acord signat el dia 5 de març de 2020. A tal motiu, des de la UGT s’ha demanat que se li trameti, amb urgència, els codis dels llocs que es volen modificar corresponents al Departament de Salut, amb l’especificació de les unitats on estan actualment ubicats els llocs, a nivell de Secció, i amb el detall de qualsevol modificació que pateixin (funcions, retribucions, unitat de destinació…) per tal de ser valorats.

Aquesta petició ja es va realitzar a la reunió de negociació del Grup de treball de modificacions de la RLT del passat dijous en què l’Administració va informar que s’hi inclourien, a la següent reunió de la Comissió Tècnica, les modificacions dels llocs del Departament de Salut afectats per l’Acord de la Mesa Sectorial de Negociació del personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya sobre les condicions de treball dels col·lectius funcionarials que conformen els equips de salut pública de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut per al període 2020-2024, signat a la reunió esmentada del 5 de març.

La UGT també va manifestar en aquesta reunió el seu rotund desacord amb què es portessin els llocs afectats a la Comissió sense haver-los negociat prèviament, ja que l’acord signat no detallava els llocs afectats.

Al mateix temps, per tal d’evitar situacions d’enfrontament i en ares de la pau social, per part d’UGT s’ha instat a què s’aturin aquests canvis i que es convoqui una reunió extraordinària del Grup de Treball de modificacions de la RLT, depenent de la Mesa Sectorial de negociació del personal d’administració i tècnic, per negociar aquests canvis.

Finalment, acabar dient que es va demanar per UGT la Constitució de la Comissió Seguiment dels Acords signats el 05/03/2020 per e-valisa en data 07/07/2020 amb la resposta per part de l’administració de data 14/072020 que es construirà la mateixa en el mes de setembre d’enguany.

UGT vol continuar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això us anirem informant i us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

manelgimenez.ugt@gmail.com         

manel.gimenez@gencat.cat

 ugt.mayos.mar@gmail.com

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 30 de juliol de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca