ACTUALITAT

Borsa de treball personal laboral Departament d’Educació

Les persones que formen part de la Borsa i tenen un contracte temporal vigent, del 9 al 24 de juliol, podran entrar al WEB per ampliar les zones geogràfiques i horaris si ho creuen convenient.

Les persones que no estan a la borsa i estan  treballant, si volen ampliar comarques, hauran de fer tota la inscripció sencera, perquè ara mateix no té dades a l’ aplicatiu. Si no s’ inscriuen dins el termini, no podran formar part de la borsa.

Actualització de la borsa a finals de juliol. Meritaran fins el 30 de juny  (0,01 punts per dia contractat)

Un cop actualitzada la borsa es celebrarà l’ acte d’adjudicació virtual de 130 noves places d’EEE,  12 places  de TIS i 15 places de FIS.

Si quedessin desertes un nombre important de places, es tornaria a realitzar un segon acte d’adjudicació virtual, d’aquestes places a finals d’agost. Les persones que hagin obtingut plaça en la 1a adjudicació, no podrà participar en el segon acte en cas que es faci.

LA UGT SEMPRE PENDENTS DE TU!!!

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona a 10 de juliol de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca