ACTUALITAT

Nou pla de contingència del Departament de Salut

El passat 8 de juliol, s’ha passat a consulta i participació al Comitè de Seguretat i Salut (CSS) del Departament de Salut, en la seva quarta reunió extraordinària telemàtica, la proposta del nou pla de contingència corresponent al “II PLA DE CONTINGÈNCIA I REINCORPORACIÓ PROGRESSIVA DEL DEPARTAMENT DE SALUT”. Aquest pla intenta ser una aplicació al Departament de la instrucció 06/2020 de Funció Pública.

En aquesta reunió s’han incorporat la majoria de propostes fetes per part d’UGT, tot i que el document era incomplert en els aspectes del tema de la organització del treball, que no és competència, segons l’administració, d’aquest comitè.

A tal motiu que a partir d’avui, vuit de juliol, entrarà en vigor i es donarà publicitat. Per això es posarà un enllaç a la intranet amb accés a aquest document.

UGT vol continuar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això us anirem informant i us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

manelgimenez.ugt@gmail.com     

manel.gimenez@gencat.cat      

joan.antoli@gencat.cat

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona a 9 de juliol de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca