ACTUALITAT

Ampliació de plantilla personal laboral a Educació

Durant aquesta tarda anireu rebent  un correu del Departament amb més informació de la participació en l’ adjudicació virtual de vacants d’EEE, TIS, FIS.

Divendres passat, es va reunir el comitè intercentres amb el Departament. Aquest va informar sobre l’ ampliació de la plantilla d’ EEE, TIS, FIS, i alguna categoria més. 

Amb anterioritat la Subdirectora General  d’ Educació Inclusiva, Imma Reguant, ens havia manifestat la intenció de complir, aquest curs, l’augment de personal laboral d’ atenció educativa que marcava el Decret d’ inclusió 150/17,  en la seva totalitat. 

No ens surten els comptes, no han tret la quantitat de places que ens van anunciar! Des de la UGT reclamarem que d’ una vegada per totes es cumpleixi la memòria econòmica del Decret d’ inclusió, on hi havia pressupostada l’ ampliació de plantilla de professionals. 

Les places són:

  • 15  de Fisio
  • 12  de  Integradors/es
  • 130 de  Educador/a d’ Educació Especial

Es donaran en un acte d’ adjudicació virtual, anunciat al web de l’aspirant on us informaran els centres on estaran adscrites aquestes places, el calendari i instruccions a seguir per participar. 

Es convocarà als candidats del Bloc 1 de la borsa:

  • FIS  Bloc1  de l’1 al  100
  • INS Bloc 1  de l’ 1 al 100
  • EEE Bloc 1 de l’ 1 al 900

No s’ haurà de renunciar amb anterioritat a la plaça que s’ocupa en l’actualitat, per participar en aquest acte virtual d’adjudicació de plaça

En breu tindrem un altre comitè, us seguirem informant. 

LA UGT, SEMPRE PENDENT DE TU!

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 30 de juny de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca