ACTUALITAT

Reunió del Grup de Treball de Selecció i Provisió

CONCURS DE TRASLLATS D’EDUCADORS SOCIALS, ÀMBIT EXECUCIÓ PENAL

El Departament de Justícia preveu que es publiqui la convocatòria a finals d’aquest mes o a principis de juliol.

TEMARI DEL COS GENERAL AUXILIAR ADMINISTRATIU

Es preveu l’actualització del temari aproximadament al mes de novembre d’aquest any, en el qual s’inclouran temes com administració electrònica, protecció de dades i de transparència. 

CONCURSOS DE TRASLLATS

La Funció Pública manté la intenció de resoldre’ls abans de la resolució de la corresponent oposició, però no ho poden assegurar en tots els processos. En aquest últim supòsit s’assignarà els llocs de forma provisional als nous funcionaris de carrera.

COS ADMINISTRATIU: 390 PLACES DE L’OFERTA PÚBLICA DE 2017 I 435 PLACES PESCO

La Funció Pública manifesta que no tenen temps per publicar la convocatòria corresponent a l’Oferta Pública abans que prescrigui el 08-07-2020 i sense cap escrúpol manifesten que decaurà. Tenen la intenció de  treure-les a una hipotètica futura oferta pública d’aquest 2020 com a places de procediment PESCO. Les afegirien amb les 435 places PESCO del 2018 i possiblement amb alguna placa més.

L’acumulació de 3 ofertes en 1 farà que els opositors que estan estudiant per presentar-se durant el primer trimestre d’aquest any hagin de continuar amb la preparació un any més, amb les despeses que això suposa, i s’hauran de jugar tot a una única convocatòria. La UGT hem exigit la publicació de la convocatòria de manera immediata i hem demanat saber qui és el responsable si finalment prescriu per demanar responsabilitats.

OFERTA PÚBLICA 2020

L’Administració està treballant en una oferta per aquest any atès que es van aprovar els pressupostos de la Generalitat. La UGT hem demanat que ens facilitin la situació actual d’interins per cada cos/grup així com la data de l’última convocatòria d’oposicions de cadascú d’ells per tal d’estudiar-ho i poder presentar una proposta per a la futura oferta.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 12 de juny de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca