ACTUALITAT

Agraïment Secretària General UGT FeSP

Companya i company,

A ningú se li escapa que estem vivint un dels moments més difícils de la nostra història recent, i és en aquest moment quan aflora la grandesa de les persones i de les organitzacions.

És per a mi un immens orgull, així com una enorme responsabilitat encapçalar la direcció de la federació que aglutina els sectors professionals que avui garanteixen la cobertura social dels més necessitats, mostrant la versió més solidària i humana dels servidors públics i de les administracions.

Amb aquestes breus paraules, voldria traslladar el més sincer agraïment dels milions de ciutadanes i ciutadans, que avui se senten una mica més segurs i reconfortats, fruit del vostre compromís i abnegada professionalitat. I tot això malgrat les condicions de precarietat en què exerciu la vostra tasca diària, a conseqüència de les constants retallades sofertes durant els últims deu anys.

De la mateixa manera que heu mostrat el coratge i la determinació en defensar els vostres drets en multitud de manifestacions, avui mostreu la vostra generositat i total entrega, sense recórrer a cap retret i sense eludir la vostra vocació de servei públic.

El meu més sincer reconeixement a les persones treballadores de la neteja viària, de la recollida de residus, de les administracions locals, de la Generalitat, de correus, de l’AGE, de l’àmbit d’atenció a la discapacitat, de les residències de Gent Gran, de l’atenció domiciliària, dels serveis socials, de la dependència, de la policia local, dels mossos d’esquadra, de presons, del sector de l’educació i com no, dels serveis sanitaris.

Mai no hi haurà paraules suficients per expressar-vos el nostre més absolut agraïment, pel vostre compromís i pel vostre exemplar comportament.

Un cop més heu tornat a demostrar que les debilitats d’un país són inversament proporcionals a la fortalesa dels seus serveis públics.

GRÀCIES!

Tot anirà bé. Hi érem, hi som i hi serem!!

Una abraçada.

Encarna Fernandez Martínez
Secretària General
FeSP-UGT de Catalunya

Barcelona, 28 de març de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca