ACTUALITAT

Aplicació de les mesures de preveció pel COVID19 i teletreball als departaments

Primerament la UGT vol manifestar l’agraïment a tot el personal públic i/o privat que està mantenint les seves funcions per garantir els serveis bàsics per l’atenció a la ciutadania en una situació de crisi com la generada pel COVID19 a Catalunya. Des del personal sanitàri als hospitals, atenció primària i personal dels serveis socials, servei d’emergències mèdiques i del 061, el personal d’atenció al públic d’aquests recursos, el personal de neteja i de recollida de residus, personal de serveis de l’Administració local i autonòmic, als cuiners i cuineres d’aquests serveis essencials, al personal dels transports públics, al personal del serveis penitenciaris, als educadors socials, als repartidors/es i transportistes, al personal del CECAT, als bombers i cossos de seguretat, al personal dels comerços alimentaris i de les farmàcies del nostre pais,…així com els ciutadans i ciutadanes que amb la seva actitud responsable col·laboren respectant les mesures recomanades per les autoritats de Salut Pública, no hi ha paraules per tot el que esteu fent…GRÀCIES!!!

Degut a la Instrucció 3/2020, de 13 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2, Funció Pública ha intentat establir els serveis essencials i bàsics que mantenen l’atenció a la ciutadania, i intenta garantir el confinament decretat per la Generalitat i l’Administració General de l’Estat, fomentant el teletreball en cas que sigui possible. També intenta regular la identificació del personal amb més risc per l’estat de salut individual establint sistemes que els serveis de prevenció de cada departament mantindran indicacions i determinacions en cada cas preventius de les persones amb major risc.

Per evitar la desinformació la UGT vol donar el màxim de difusió a les diferents instruccions que estan sorgint en un degoteig continu, que manifesta l’estat excepcional d’aquesta situació de crisi de salut global, us anirem actualitzant totes les instruccions departamentals que es vagin publicant pel vostre coneixement, i mantenim obert per qualsevol dubte individual, la consulta via correu electrònic a ugtgeneralitat@catalunya.ugt.org, us donarem resposta el més aviat possible.

Normativa general:

Plans de contingència:

L’Administració de la Generalitat ha habilitat tota la informació del teletreball, la pots consultar en aquets enllaç. Sistema d’urgència per intentar garantir el teletreball al màxim del personal de serveis essencials que puguin treballar des de casa degut a la situació de confinament sanitari.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 15 de març de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca