ACTUALITAT

Instrucció sobre mesures preventives amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha preparat la Instrucció 2/2020, amb mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.
Instruccions aplicables al personal funcionari i laboral al servei de l’Administració de la Generalitat i als seus organismes autònoms, sense prejudici d’instruccions detallades als diferents departaments en relació a col·lectius específics. Alhora han d’inspirar mesures que puguin adoptar al respecte del personal que presta serveis en consorcis, fundacions i entitats de dret públic de la Generalitat de Catalunya.

Us adjuntem la Instrucció per donar-li el màxim de difusió.

Salut!
UGTGENERALITAT

Barcelona, 11 de març de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca