ACTUALITAT

Reunió del Grup de Treball de Selecció i Provisió

ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI AMB LA PREVISIÓ D’OPOSICIONS I CONCURSOS DE TRASLLATS

SUPRESSIÓ DE LA NOTA DE TALL A LES OPOSICIONS: La UGT hem tornat a insistir en la supressió de la nota de tall i l’Administració es manté en la seva decisió de mantenir-la. Des de la UGT denunciem que aquesta decisió és tremendament lesiva, tant pels funcionaris de carrera que volen promocionar com pels funcionaris interins que vol consolidar la seva plaça, ja que poden ser expulsats del procediment en haver de competir amb gent jove que es presenta acabada de titular i superformada, no podent demostrar la seva preparació basada en la seva experiència professional. Treure la nota de tall és fonamental per garantir els drets de tothom. 

CANVIS DELS TEMARIS DELS PROCESSOS SELECTIUS: Si hi ha canvi de temari, entre la publicació del nou temari i la data de la primera prova han de passar mínim sis mesos, segons acord assolit a la Mesa Sectorial. 

COS SUPERIOR (CONV. 242): Es preveu la primera prova pel 2n semestre d’aquest any 2020, previsiblement durant el quart trimestre. S’han presentat aproximadament 4.900 sol·licituds de participació. 

OPOSICIÓ ACCÉS COS SUBALTERN DIL (CONV. 240): està pendent de l’avaluació dels experts respecte als informes presentats de l’EVO laboral i les possibles adaptacions de les proves per a cada candidat. 

CONCURSOS DE TRASLLATS: la Funció Pública comunica que tenen la intenció que es resolguin abans de la resolució de la corresponent oposició però no ho poden assegurar en tots els processos. En aquest últim supòsit s’assignarà els llocs de forma provisional als nous funcionaris de carrera. 

PIE ADMINISTRATIUS (CONV. 229): Aviat donaran el resultat del cas pràctic i després del psicotècnic penjaran les plantilles. 

OPOSICIÓ ACCÉS COS D’ADVOCACIA: les bases seran pràcticament idèntiques a les de la darrera convocatòria del 2015. 

BASES COS ADMINISTRATIU (OOP17): La UGT demana, si finalment la Funció Pública vol valorar les titulacions universitàries a la fase de mèrits, que la puntuació tingui el mínim pes per tal que puguin consolidar el lloc de treball el màxim de personal interí. 

COS D’EDUCADORS SOCIALS PESCO: l’Administració comunica que s’oferiran a les persones que superin el procés totes les places vacants, incloent-hi les ocupades pel personal laboral indefinit no fix de plantilla, i les noves que es produeixin. A la pregunta de la UGT per les places derivades de la internalització de l’ASTJET, que fins ara ho feia l’empresa SUMAR i la Funció Pública ha confirmat que també s’oferiran al procediment. UGT considera que aquestes places s’haurien d’haver fet d’interí funcionari des d’un inici per tal que estiguessin incloses en el concurs de trasllat previ a l’oposició. 

OPOSICIÓ COS AUXILIAR ADMINISTRATIU GENERAL: Es farà un nou temari en el qual s’inclouran temes com administració electrònica, protecció de dades i de transparència. La Funció Pública manifesta que no hi haurà promoció interna especial. 

GRUP DE SUPORT DE MUNTANYA DELS AGENTS RURALS: La part social demanem una explicació del motiu de no introduir diferenciació en els requeriments a homes i a dones en les proves físiques i l’Administració reconeix l’errada i ho modificarà. 

PLACES D’INFORMADORS-TRAMITADORS DE L’OAC DEL DISTRICTE ADMINISTRATIU: ja s’ha realitzat la primera prova i és imminent la segona, que consistirà en una entrevista competencial. 

IMPLANTACIÓ DEL CURRÍCULUM CEC: la UGT insisteix que s’acceleri al màxim, ja que considera aquest tema fonamental per tal de garantir la màxima objectivitat en l’assignació del llocs de treball provisionals. La Funció Pública manifesta que encara està treballant en el model i en l’aplicatiu informàtic que li doni suport. Ens donarà més informació a la pròxima reunió de la Mesa Sectorial. 

Salut! 

UGTGENERALITAT 

Barcelona, 10 de febrer de 2020 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca