ACTUALITAT

Negociació de VII Conveni Únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya

Us informem que la UGT, el dia 30 de desembre de 2019, va presentar la denúncia del VI Conveni únic del personal laboral. Conveni que al gener de 2018, la representació sindical de CCOO del personal laboral de l’Administració pública de la Generalitat de Catalunya, ja va denunciar a la Funció Pública. En aquell moment ni la UGT ni l’altre sindicat signant del VI conveni IAC-CATAC, van considerar que es donava un escenari favorable per iniciar negociacions i no es va poder constituir al 2018 la Comissió Negociadora pel VII Conveni Únic de personal laboral.

La UGT ha analitzat la nova situació que es produirà al 2020 i evidenciem dos factors rellevants diferents a l’any passat:

  • Donem valor a la situació progressiva de lleu recuperació de drets amb acords (increment retributiu acordat a finals de 2018, recuperació de la retribució al 100% en cas de qualsevol baixa mèdica, la recuperació del 40% de la paga extra de 2013 per acord amb l’Administració).
  • Es previsible que hi hagi nous pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020. Hem estat funcionant amb el mateix pressupost de personal des de l’1 de gener de 2017 (tres anys consecutius).

Finalment la UGT considera objectivament que hi ha diferències substancials entre iniciar la negociació l’any passat, promoguda només per CCOO; o iniciar-la al gener d’enguany adherint-se la UGT amb la seva denúncia per començar al 2020 a negociar el VII Conveni Únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya. Amb el desig que la representació d’IAC-CATAC de personal laboral vulgui sumar-s’hi.

EL CONVENI ES DE TOTHOM!!!

La UGT obrim un període (fins el 21 de febrer) de participació d’acció col·lectiva, com hem fet sempre, per fer-nos arribar aquelles propostes que considereu millorarien el nostre Conveni actual denunciat, pots adreçar-te directament a UGTGENERALITAT deixant el teu comentari amb la proposta al final d’aquest post o per correu electrònic:

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona a 15 de gener de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca