ACTUALITAT

Reunió Mesa Sectorial: juny

BORSA DE TREBALL SERVEI PÚBLIC D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA

Es crea una borsa pròpia per a la cobertura temporal de llocs de treball adscrits a les Oficines de Treball del SOC, que tindrà una vigència de dos anys. Amb aquesta borsa es busca donar resposta àgil a les situacions de manca de personal, per motius d’IT, que es produeixen a les oficines de treball; mitjançant aquesta borsa es procedirà a cobrir també places que quedin vacants dels nombrosos Programes que el SOC té oberts, que fa que tinguem una alta taxa de precarietat entre la plantilla.

En paral·lel, es crea una comissió de seguiment per al correcte funcionament de la borsa, amb la participació dels sindicats representatius.

CRITERIS FUNCIÓ PÚBLICA RECONEIXEMENT PERMÍS PER MATRIMONI A PARELLES DE FET

Sembla ser que el Departament de Justícia està exigint documentació de tot tipus a alguns treballadors/es que han sol·licitat gaudir del permís de 15 dies per inici de la convivència, i es demana a la Funció Pública que faci un recordatori dels documents acreditatius que cal presentar per sol·licitar el permís a qualsevol departament de la Generalitat:

–      Escriptura pública o acta notarial que demostri la convivència ininterrompuda durant 2 anys o haver tingut fill/a en comú una vegada iniciada la convivència (Disp. Addic. 2a de la Llei 25/2010, del llibre segon del Codi civil de Catalunya).

–      O bé, una certificació del Registre de parelles estables de Catalunya (Ordre JUS/44/2017, de 28 de març, per la qual s’aprova el Reglament del Registre de parelles estables de Catalunya).

Aquests són els únics documents que la Funció Pública requereix per poder accedir a aquest permís, de manera que si algun departament “innova” en les seves exigències és per iniciativa pròpia, així que recordem que si algun treballador/a té alguna dificultat per gaudir d’aquest permís que es posi en contacte amb nosaltres.

CONCURS DE TRASLLATS ADMINISTRATIUS

L’Administració ens informa que després de l’estiu publicaran la llista definitiva d’assignació de places i preveuen que la presa de possessió serà al mes d’octubre.

Tenint en compte que hi ha molts processos pendents de tractar: ofertes PESCO, Oferta Pública 2017, promoció interna D al C, etc, la part social demanem que es convoqui urgentment el subgrup de treball de Selecció i Provisió pròximament.

Salut,

UGTGENERALITAT

Barcelona, 19 de juny de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca