ACTUALITAT

Concurs de trasllats del cos general administratiu

PUBLICADES LES LLISTES DEFINITIVES D’ADMESOS I EXCLOSOS I LES PROVISIONALS D’ADJUDICACIÓ

(CONVOCATÒRIA NÚM. FP/001/17)

La Funció Pública ha publicat avui, al portal ATRI, les llistes definitives d’admesos i exclosos i les llistes provisionals d’adjudicació del concurs general de mèrits i capacitats FP/001/2017, per proveir llocs de treball de l’escala administrativa del cos administratiu de la Generalitat de Catalunya.

Contra la proposta definitiva d’admesos i exclosos els participants poden interposar recurs d’alçada davant l’òrgan convocant en el termini d’1 mes d’acord amb les bases de la convocatòria.

Contra la proposta provisional d’adjudicació de places, els interessats podran formular les observacions o les reclamacions, davant la Comissió d’Avaluació, que considerin pertinents en el termini de 10 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data d’exposició pública d’acord amb les bases de la convocatòria.

Tota la informació la podeu trobar al portal ATRI seguint la ruta: Mobilitat / Provisió de llocs de treball / Consulta general de processos en curs, i finalment cliclant a l’enllaç d’informació que hi trobareu al final. Pel que sembla, no està publicada la informació a la web del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, així que si algun participant no té accés a ATRI no podrà accedir a la informació.

Per fi continua aquest desgraciat procediment que es va iniciar al maig de 2017 i que ha estat aturat aproximadament un any. Com ja sabeu, el motiu de l’aturada ha estat que la Comissió d’Avaluació va adonar-se que els Departaments no havien emprat els mateixos criteris per reconèixer el grau personal consolidat. Després de la revisió del grau personal dels participants, suposem que els nous graus reconeguts han fet modificar les llistes inicials i la comissió d’Avaluació ha decidit tornar-les a publicar.

La UGT considera que la Funció Pública no fa el seguiment que ha de fer en matèria de personal ni dicta instruccions públiques unificadores de criteris. Així que ens trobem disparitat d’actuacions entre Departaments en el reconeixement del grau, en matèria de permisos, en selecció d’ATRI i un llarg etcètera, que provoquen greus prejudicis als seus treballadors i treballadores.

Salut

UGTGENERALITAT

Barcelona, 29 de gener de 2019

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca